Dental Studio Burow

Dental Studio Burow po svojoj tradiciji i kvaliteti definitivno spada u lidere na splitskom tržištu dentalnih usluga. Već više od 20 godina rade u Splitu nakon što su svoju ordinaciju preselili iz Berlina.
Dental Studio Burow nudi zahvate iz domene implantologije, protetike, endondoncije, estetske dentalne medicine, nevidljive ortodoncije i dentalne profilakse. U moderno opremljenoj ordinaciji s vlastitim laboratorijem koja se nalazi  u samom centru Splita njihov tim izvodi najsloženije dentalne i estetske zahvate.

O projektu

Iz Dental Studia Burow su nas kontaktirali jer su primijetili da je doseg njihovih objava izrazito nizak. Činilo im se da njihov rad ne dolazi do ciljane publike na društvenim mrežama, a htjeli su i da se pročuje za nove usluge koje nude iz domene estetske dentalne medicine.
Na projektu Dental Studio Burow radili smo u 2020. godini. Već u prvih nekoliko mjeseci uspjeli smo ciljanim Facebook kampanjama ostvariti glavni cilj - povećanje prodaje pojedinih usluga putem weba.  Osim toga ostvarili smo i brojne druge kratkoročne ciljeve poput kreiranja prepoznatljivog identiteta na društvenim mrežama, pripreme strategije oglašavanja, snimanja službenog promo videa i galerije fotografija za objave na društvenim mrežama, uvođenja promotivnih akcija te upoznavanja njihovih klijenata s uslugama koje su od značajne važnosti za poslovanje dental studia Burow.

U sklopu ovog projekta:

  • dizajnirali smo prepoznatljivi identitet na društvenim mrežama
  • pripremali smo sadržaj za društvene mreže ordinacije
  • snimali smo službeni promo video ordinacije 
  • pripremali smo profesionalni foto materijal za potrebe društvenih mreža
  • pripremali smo oglasne kampanje na društvenim mrežama
  • pratili smo i upravljali online recenzijama 
  • radili promociju ciljanih usluga ordinacije 

Linkovi