Društvene mreže

Osvježite svoj online nastup s kreativnim i relevantnim sadržajem prilagođenim svim društvenim mrežama! Mi smo tu da pomognemo brendovima da zablistaju na društvenim platformama putem strateškog pristupa iskorištavanja vlastitih resursa i znanja.

Community management

Gradimo, upravljamo, potičemo rast i održavamo snažnu komunikaciju s vašom online zajednicom. Vaši pratitelji su vaš kapital, a mi znamo kako ga maksimalno iskoristiti!

 

Content management

Brinemo o sadržaju na vašim društvenim mrežama, pružajući relevantan, privlačan i vrijedan materijal koji će privući pažnju vaše publike i potaknuti interakciju.

 

Foto i video sadržaj

Kreiramo osjećaj prepoznatljivosti kroz atraktivne fotografije i videozapise koji će vaš brend istaknuti u moru informacija.

 

Grafički dizajn

Svaki detalj ima važnost! Naš tim stručnjaka za dizajn brine se da svaki vizualni element odražava vašu jedinstvenu priču i privlači pažnju ciljane publike.

 

Digitalno oglašavanje

Imamo iskustvo u vođenju kampanja na društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama i drugih. Ciljamo pravu publiku, pravilno trošimo resurse i osiguravamo da svaki oglašeni sadržaj bude u skladu s vašim brendom.

 

Podnošenje izvještaja o rezultatima

Transparentnost je ključna. Redovito ćemo vam dostavljati detaljne izvještaje o performansama vaših kampanja, pružajući vam uvid u postignuća i sugestije za daljnje poboljšanje.

Povezani projekti

Ani

Splitski Vali

Petrokamen

Bakra