Bakra

Bakra je kultni splitski steakhouse i pizzerija gdje se u dobrom društvu i zalogajima gušta od davne 1947. godine. Smještena je u izvoru svih događanja u središtu Splita, a opet dovoljno sklonjena u ulicu gdje se stara pučka četvrt Toć spaja s Bačvicama. Cilj ovog restorana je očuvanje duha starog Splita i promocija mediteranske kuhinje temeljene na sezonskim namirnicama lokalnih proizvođača, dnevnoj ponudi obližnje tržnice, kao i stalna potraga za nečim novim.

O projektu

Za Bakra Steak & Pizza Bar i njihove partnerske projekte Konoba Lučac i Pixera Graphic Studio pripremamo sadržaj i izrađujemo oglase za društvene mreže, pripremamo foto i video materijal, te oglašavamo restoran na drugim platformama putem Google Ads oglasa i TripAdvisor oglasa. Restoran također konstantno odrađuje kampanje na radiju i PR u lokalnim medijima.

Bakra je lider na lokalnom tržištu u segmentu ugostiteljstva i naš cilj je bio zadržati i ojačati tu poziciju.

Ciljana publika u ovom projektu se mijenja kroz godinu i potrebno je zadržati povjerenje domaće publike, te pristupiti velikom broju gostiju koji tokom ljeti putuju i prolaze kroz Split. Tijekom suradnje smo razvili prepoznatljiv stil objava, izgled ‘’Instagram feeda’’, ‘’Instagram storyja’’, te zanimljivih kratkih videa za potrebe društvenih mreža.

U sklopu ovog projekta:

  • redizajnirali smo izgled profila i izgradili prepoznatljiv stil restorana na društvenim mrežama
  • pripremamo sadržaj za društvene mreže sukladno najboljim praksama struke
  • ojačali smo prisutnost brenda na lokalnom tržištu
  • pripremamo strategiju oglašavanja na društvenim mrežama i na Google Ads platformi
  • povećali smo vidljivost web stranice restorana ciljanim Google Ads i Facebook kampanjama
  • povećali smo vidljivost brenda među stranim posjetiteljima ciljanim TripAdvisor i Google kampanjama