Blog

30 tra 2024.

Vodič kroz sadržaj na društvenim mrežama – 5 vrsta sadržaja koje će potaknuti reakciju publike

Nije nikakva tajna da društvene mreže imaju cilj da se korisnici dulje zadržavaju na njihovim stranicama. Vlasnici društvenih mreža obožavaju sadržaj koji privlači pažnju i motivira korisnike da se zadrže na platformi, čak i ako je to samo na trenutak duže. Još više cijene sadržaj koji potiče na akciju poput klika, komentara ili dijeljenja.

16 velj 2024.

Digitalni trendovi za 2024. godinu: Pregled i predviđanja

Završetak jedne i početak druge godine pružaju savršenu priliku za svođenje računa. Pisanje o prošlim događajima i predviđanje trendova koji će oblikovati godinu pred nama predstavlja izazov za sve koji su dugotrajno posvećeni određenom području.

13 lis 2023.

Zašto ne smijete kupovati prijatelje na društvenim mrežama?

Ukoliko vodite profil na društvenim mrežama sigurno ste već naišli na brojne oglase koji nude određenu količinu pratitelja (followera) u zamjenu za novčani iznos. Vjerojatno ste i sami ponekad pomislili kako bi bilo lakše uzeti tu prečicu i skratiti mukotrpan put do publike.

06 lis 2023.

Kako je ‘’user-generated content’’ u potpunosti preuzeo društvene mreže brendova?

U moru sadržaja kojim nas brendovi svakodnevno bombardiraju na društvenim mrežama,  primijetiti ćete da sve veći broj objava izgleda prirodno te da se sve češće dijele fotografije i videa korisnika. Radi li se o lijenosti marketinških agencija i “community managera’’ ili o nečem sasvim drugom?