Google Ads & SEO

Naš pristup digitalnim kampanjama temelji se na postizanju mjerljivih rezultata, a obuhvaća duboko istraživanje, kreativni brainstorming i sustavno testiranje kako bismo osigurali najoptimalnije kampanje za naše klijente.

Strategija oglašavanja

Razvijamo sveobuhvatne strategije oglašavanja koje su usmjerene na ostvarivanje definiranih ciljeva. Bez obzira radi li se o povećanju prometa na web stranici, generiranju konverzija ili podizanju svijesti o brandu, prilagođavamo pristup prema specifičnim potrebama i željama klijenta.

 

Pretraživačke, prikazivačke i remarketing kampanje

Kreiramo i upravljamo raznolikim vrstama kampanja, uključujući pretraživačke kampanje za ciljano prikazivanje oglasa na Google tražilici, prikazivačke kampanje za širenje prisutnosti na raznim mrežama te remarketing kampanje koje ponovno angažiraju posjetitelje koji su već pokazali interes za proizvode ili usluge.

 

Google Analitika

Koristimo Google Analitiku kako bismo pažljivo pratili performanse kampanja. Ovaj alat pruža dublji uvid u ponašanje korisnika na web stranici, omogućujući nam prilagodbu strategije kako bismo postigli optimalne rezultate.

 

Search Engine Optimization (SEO)

Naša SEO strategija fokusira se na optimizaciju web stranica kako bi se poboljšala vidljivost na tražilicama. Ovo uključuje optimizaciju ključnih riječi, tehničku optimizaciju web stranica, izgradnju kvalitetnih backlinkova i redovito praćenje i prilagodbu strategije u skladu s promjenama u algoritmima tražilica.

Povezani projekti

Petrokamen

Bakra